Массум 2013

На 20 и 21 април во Тетово ќе се одржи натпреварот МАССУМ.Натпреварувањето ќе има повеќе категории,и тоа:

1.Интервју за работа

2.Маркетинг план

3.Модна ревија

4.Најдобра поетска творба

5.Најдобар постер

6.Најдобра драмска претстава

7.Видео реклама

8.Веб страна

9.Бенд и соло изведувач

10.Краток филм

11.Најдобра фотографија

Нашето училиште состави и ке учествува со тимови во сите категории на овогодинешниов натпревар.Им посакуваме многу среќа.

Add Comment RegisterНапишете коментар