СОУ„Гошо Викентиев“ – СОУ„Љупчо Сантов“ – натпревар во мал фудбал

Во вторникот на ден 12.03.2013 година во нашето училиште се одржа натпревар во мал фудбал во кој противник ни беше училиштето СОУ„Љупчо Сантов“. На овој натпревар нашето училиште беше поразено на пенали. Во регуларниот дел резултатот беше 2-2. Организатор на овој пријателски натпревар беше Штедам енергија.
601397 10151500750114176 760153261 n СОУ„Гошо Викентиев“   СОУ„Љупчо Сантов“   натпревар во мал фудбал
581805 10151500750304176 2140928560 n СОУ„Гошо Викентиев“   СОУ„Љупчо Сантов“   натпревар во мал фудбал
734625 10151500750244176 140578716 n СОУ„Гошо Викентиев“   СОУ„Љупчо Сантов“   натпревар во мал фудбал
479699 10151500750529176 161765095 n СОУ„Гошо Викентиев“   СОУ„Љупчо Сантов“   натпревар во мал фудбал
481084 10151500751239176 995016276 n СОУ„Гошо Викентиев“   СОУ„Љупчо Сантов“   натпревар во мал фудбал

Add Comment RegisterНапишете коментар