Хуманитарна акција

hum2 300x169 Хуманитарна акција  hum5 300x169 Хуманитарна акција

Хумани деца – среќни деца!
Многу игри, дружења и весели лица.
МО „Авангарда“ им го разубави денот на дечињата од домот „25-ти Мај“ .

Add Comment RegisterНапишете коментар