Хуманитарен турнир

МО „Авангарда“ и оваа година го организира традиционалниот хуманитарен турнир во мал фудбал по повод „недела на гладта“. Сите собрани средства од турнирот се наменети за социјално загрозен ученик од нашето училиште за целогодишно снабдување со храна од училишното бифе.

15133966 1147332005357421 1731454281 o 300x169 Хуманитарен турнир 15145138 1147331995357422 143207253 o 300x169 Хуманитарен турнир 15182434 1147332022024086 1102738052 o 300x169 Хуманитарен турнир 15182486 1147332008690754 573854522 o 300x169 Хуманитарен турнир

One Comment

Add Comment RegisterНапишете коментар