Хакатон 2016

Група ученици од нашето училиште од профилот компјутерска техника и автоматика учествуваат на Хакатон – маратонски натпревар во програмирање во Благоевград каде се натпреваруваат во изработка на апликации. Ова е видео содржина од претставувањето на нашите тимови.

Add Comment RegisterНапишете коментар