„Каде што има љубов има живот “

По повод 14 февруари – Денот на љубовта и виното , Младинската организација  „ Авангарда “ , на случајните минувачи во трговскиот центар им делеше колачи во кои се наоѓаше порака за љубов и мир. Дел од членовите прошетаа низ градот со маски на лицето преку кои ја упатија пораката „ Не е грев да се опиеш од љубов “. Кон активноста се приклучија и членовите на „Црвен Крст “ од Кочани.

16708681 415208848829825 7453246986557688686 n 300x200 „Каде што има љубов има живот “ 16730303 415208692163174 3119151791073725040 n 300x200 „Каде што има љубов има живот “ 16708553 415208278829882 7501559400597001690 n 300x200 „Каде што има љубов има живот “ 16683889 415208918829818 1357820260309225846 n 300x200 „Каде што има љубов има живот “ 16640962 415208942163149 290577882217368563 n 300x200 „Каде што има љубов има живот “

Add Comment RegisterНапишете коментар