МО: Конкурс поезија

Младинска организација „Авангарда“ распишува конкурс под мотото „Пишувај за да пишуваме“ за учениците од прва до четврта година. Конкурсот е на слободна тема (поезија). Најдобрите избрани текстови ќе бидат запишани низ страниците на весникот „Авангарда Бр. 3“ кој ќе излезе од печат на крајот на учебната година.

fancy pen 300x201 МО: Конкурс поезија

 

Add Comment RegisterНапишете коментар