“Родот и родовата рамноправност” Фондација Елена Лука

Фондација Елена Лука денеска одржа работилница на тема “Родот и родовата рамноправност”. На работилницата активно учествуваа учениците и се стекнаа со нови знаења.

16640571 10155038553454176 6792853513355389237 n 300x225 Родот и родовата рамноправност Фондација Елена Лука16708485 10155038552859176 7076363748183799639 n 300x225 Родот и родовата рамноправност Фондација Елена Лука

Add Comment RegisterНапишете коментар