МАССУМ 2017

Младинска Асоцијација на Средните Стручни училишта во Македонија (МАССУМ), официјално постои од 2006 година и има за цел да го подобри животот на младите, да ги подготви за лидерство, нивен личен напредок и поголем успех во кариерата. Исто така нашето училиште ја следи традицијата и секоја година учествува на ова образовно рандеву и се враќа со многу освоени награди. Сите ученици може да ја погледнат целата програма на www.massum.org или на истакнатото на огласната табла, да изберат своја категорија, да пронајдат ментор и да се пријават. Оваа година образовното рандеву ќе се одржи на 21-ви и 22-ри април во СЕПУГС “Васил Антевски Дрен” СКОПЈЕ.

За потсетување, лани имавме 7 освноени награди од кои 1 прво и 2 втори места.

massummkd site border 1 214x300 МАССУМ 2017 wrapper logo 300x69 МАССУМ 2017

Add Comment RegisterНапишете коментар