Турнир во ШАХ

MO „Авангарда“ организира ТУРНИР ВО ШАХ. Сите ученици кои сакаат да учествуваат на турнирот може да се пријават кај Христијан Мишковски (1ва год.) или Иван Стоилов (3та год.). Турнирот е без уплата и ќе се игра во училиштето. Пријавување најдоцна до 15-ти март.

s4jWUD8 300x188 Турнир во ШАХ

Add Comment RegisterНапишете коментар