Ден на Европа

МО „Авангарда“ и оваа година зема учество во традиционалното одбележување на Денот на Европа (9-ти Мај). Оваа година наша задача беше да ја претставиме државата Малта, малата држава со нејзините големи богатства. Манифестацијата се одржа во просториите на НУЦК „Бели Мугри“ – Кочани.

 

 Ден на Европа

Add Comment RegisterНапишете коментар