Голем успех на нашето училиште на MOS натпреварите

Под меторство на професорката по информатика Павлина Атанасова нашите ученици учествуваа на МОС натпреварите организирани од Certiadria каде учениците имаа можност да ги покажат своите знаења од Microsoft Office апликациите.Во грандфиналите се пласираа 2 ученици , а првото место и припадна на Драгана Јакимова сега студент на ФИНКИ.

cemos 300x225 Голем успех на нашето училиште на MOS натпреварите

Add Comment RegisterНапишете коментар