Стручен кадар

Стручниот (Помошниот наставен) кадар во училиштето се состои од:

Психолог – Крстова Јасминка

Педагог – Минова Елизабета

Дефектолог – Билјана Лазарова

Add Comment RegisterНапишете коментар