Настан на годината

Топ настани низ текот на години на МО „Авангарда“.

1. Документарен филм по повод 10 години Авангарда

2. Снимање на химна на младинската.

3. Видео запис на химната на младинската.

4. Годишниот весник (Прочитај повеќе).